★ Top 11 dingen om te doen in Fresno, Californië ★ - Staten van amerika (2024)

  • Taste Local Olive Oil (Hotels in de omgeving)
  • Tour and Pick Fruit at an Organic Farm (Hotels in de buurt)
  • Speel in de Oh Wow Nickel Arcade (Hotels in de buurt)
  • Bezoek de Fresno Chaffee Zoo (hotels in de buurt)
  • Taste Wines in the Countryside (Hotels in de omgeving)
  • Bekijk Antique Farm Equipment bij Simonian Farms (Hotels in de buurt)
  • Ervaar de Forestiere Underground Gardens (Hotels in de buurt)
  • Bike on the Regional Trails (Hotels in de omgeving)
  • Drink bier bij een lokale brouwerij (hotels in de buurt)
  • Verken de nabijgelegen Redwood Forests (hotels in de buurt)

Fresno is een topbestemming in Californië, gelegen in het hart van de agrarische regio van de staat, maar er is hier veel meer te doen dan alleen de gewassen te zien groeien. In en rondom Fresno kun je lokale boerderijen bezoeken om meer te weten te komen over het voedsel dat je lekker vindt en ook actief worden in de buitenlucht om de lokale scène te verkennen. Van lokaal gemaakte drankjes tot geweldige dieren, leuke spelletjes en nog veel meer, hier zijn de belangrijkste dingen om te doen in Fresno, Californië.

Proef lokale olijfolie

★ Top 11 dingen om te doen in Fresno, Californië ★ - Staten van amerika (1)

Taste Local Olive Oil (Hotels in de omgeving)

Olijfolie heeft zoveel toepassingen voor gezondheid en schoonheid omdat het geweldig is voor het haar en de huid en ook heerlijk om te koken en te dippen. Als je in de regio Fresno bent, kun je een boerderij met olijfolie bezoeken om te leren hoe het wordt gemaakt en unieke olijfolie proeven die je niet vaak in winkels vindt. Bari Olive Oil Co. bevindt zich bijvoorbeeld in de buurt van Fresno en verwelkomt bezoeken in de winkel op weekdagen van 9.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 13.00 uur. Wanneer u bezoekt, kunt u producten proeven en door de cadeauwinkel bladeren. Zorg ervoor dat je de met smaak doordrenkte oliën met smaken zoals citroen en chipotle bekijkt, evenals de gourmetazijn, olijfoliezeep en premium gevulde olijven.

Indoor Climb bij MetalMark Climbing & Fitness

★ Top 11 dingen om te doen in Fresno, Californië ★ - Staten van amerika (2)

Een leuke manier om Fresno als een local te verkennen, is door de uitstekende klimklimschool in de stad te bezoeken. MetalMark Climbing & Fitness biedt top-roping, lead climbing, yoga en kinderprogramma's. Er is 12.000 vierkante voet klimoppervlak in deze grote sportschool, 2.000 vierkante voet bouldering ruimte en een 48 voet hoge loodmuur. De indrukwekkende sportschool bevindt zich op Cedar Avenue en is doordeweeks geopend van 05.00 tot 22.00 uur, zaterdag van 8.00 tot 20.00 uur en op zondag van 10.00 tot 18.00 uur.

Tour en fruit plukken op een biologische boerderij

★ Top 11 dingen om te doen in Fresno, Californië ★ - Staten van amerika (3)

Tour and Pick Fruit at an Organic Farm (Hotels in de buurt)

Het zou zonde zijn om Fresno te bezoeken en niet op een boerderij te stappen voor een rondleiding. Hoewel de meeste boerderijen in de omgeving gesloten zijn voor het publiek, zijn er een paar verborgen juweeltjes die gasten verwelkomen en je daadwerkelijk door de velden van de boerderij brengen om meer te leren over fruit en noten die hier worden geteeld. Volg een rondleiding door de organische boerderij van Naylor in de buurt van Fresno, waar meer dan 30 soorten steenvruchten groeien, zoals abrikozen, perziken, nectarines en pruimen. Je kunt fruit plukken tussen eind mei en september en zelfs overnachten op de boerderij. Prijzen variëren van $ 1 tot $ 3 per pond voor steenfruit.

Speel bij de Oh Wow Nickel Arcade

★ Top 11 dingen om te doen in Fresno, Californië ★ - Staten van amerika (4)

Speel in de Oh Wow Nickel Arcade (Hotels in de buurt)

Arcades zijn een stukje nostalgie dat leuk is voor alle leeftijden en een geweldige manier om een ​​middag of avond door te brengen in Fresno. Dit is een plek waar een stuiver je nog steeds iets voor je koopt, en het is elke dag van het jaar geopend voor familieplezier. De hele dag toegang is betaalbaar, en veel van de spellen geven tickets uit die je kunt inwisselen voor prijzen.

Bezoek de Fresno Chaffee Zoo

★ Top 11 dingen om te doen in Fresno, Californië ★ - Staten van amerika (5)

Bezoek de Fresno Chaffee Zoo (hotels in de buurt)

Als je met kinderen reist, zorg er dan voor dat je wat tijd vrijmaakt in je Fresno-route om de Fresno Chaffee Zoo te bezoeken. De dierentuin beslaat ongeveer 39 hectare en heeft bijna 200 soorten dieren te zien. Topattracties zijn onder meer het Afrikaanse avontuur, Sea Lion Cove en Stingray Bay. Het is dagelijks geopend van 8.30 tot 16.30 uur en organiseert af en toe speciale evenementen om leuke community-activiteiten te bieden.

Smaakwijnen op het platteland

★ Top 11 dingen om te doen in Fresno, Californië ★ - Staten van amerika (6)

Taste Wines in the Countryside (Hotels in de omgeving)

In de omgeving van Fresno bevinden zich ook een aantal prachtige wijnhuizen die proeverijen, rondleidingen en speciale evenementen aanbieden. Engelmann Cellars is bijvoorbeeld een wijnmakerij in Fresno die elke zaterdag en zondag van 12.00 tot 17.00 uur een wijnproeverij heeft. Het organiseert ook vrijdagavondconcerten, familiefilmavonden en livemuziek op zondagmiddag. Ondertussen heeft A. Nonini Winery proeverijen en rondleidingen beschikbaar van 10.00 tot 16.00 uur op maandag tot en met zaterdag en is al meer dan 75 jaar actief in de wijnindustrie.

Zie Antique Farm Equipment op Simonian Farms

★ Top 11 dingen om te doen in Fresno, Californië ★ - Staten van amerika (7)

Bekijk Antique Farm Equipment bij Simonian Farms (Hotels in de buurt)

Een andere leuke plek om te bezoeken als je in Fresno bent, is Simonian Farms, een unieke attractie met antieke landbouwmachines, een groentemarkt en een grote verzameling noten en gedroogd fruit te koop. Er is geen toegangsprijs om het antiek te zien en de boerderij is dagelijks geopend van 09.00 tot 18.00 uur. Het is ook leuk om hier een wijnproeverij te doen om de unieke lokale wijnen te proberen.

Ervaar de Forestiere Underground Gardens

★ Top 11 dingen om te doen in Fresno, Californië ★ - Staten van amerika (8)

Ervaar de Forestiere Underground Gardens (Hotels in de buurt)

Mis de Forestiere Underground Gardens niet wanneer je in Fresno bent, want dit is een topattractie geliefd bij zowel toeristen als de lokale bevolking. Dit monumentale monument in Californië biedt urenlange wandeltochten, zodat je meer te weten kunt komen over de citruskweker en visionair die deze plek hebben gecreëerd. Hier zie je ondergrondse gangen, oude architectuur en unieke fruitproducerende bomen.

Fiets op de regionale paden

★ Top 11 dingen om te doen in Fresno, Californië ★ - Staten van amerika (9)

Bike on the Regional Trails (Hotels in de omgeving)

Een van mijn favoriete manieren om een ​​nieuwe stad of regio te leren kennen, is door op twee wielen te springen en rond te fietsen om het op een fiets te ervaren. Een geweldige route is de Clovis Old Town Trail, een 9,5 km lange verharde rail-to-trail route tussen Sugar Pine Trail op North Willow Avenue en Clovis Avenue ten noorden van East Shields Avenue. Andere aanbevolen fietsroutes in de buurt zijn de Lewis S. Eaton Trail en de Goshen Avenue Trail.

Drink bier bij een lokale brouwerij

★ Top 11 dingen om te doen in Fresno, Californië ★ - Staten van amerika (10)

Drink bier bij een lokale brouwerij (hotels in de buurt)

Fresno is ook de thuisbasis van enkele uitstekende ambachtelijke brouwerijen, en veel van hen zijn kind- en hondvriendelijk en organiseren de hele week leuke evenementen. Tioga-Sequoia Brewing Co heeft bijvoorbeeld een relaxte taproom, een biertuin, foodtrucks en geplande evenementen zoals yoga en trivia. Andere aanbevolen Fresno-brouwerijen zijn Full Circle Brewing Co. en Sequoia Brewing Company.

Verken de nabijgelegen Redwood Forests

★ Top 11 dingen om te doen in Fresno, Californië ★ - Staten van amerika (11)

Verken de nabijgelegen Redwood Forests (hotels in de buurt)

Als je wat extra tijd hebt terwijl je in Fresno bent, waarom dan niet een ritje maken om de nabijgelegen redwood-bossen te zien? Je kunt vanuit Fresno een dagtocht maken naar Sequoia National Park en ongelooflijk grote bomen zien die je adembenemend zullen maken. Fresno is ook een populaire thuisbasis om andere top nationale parken in Californië te bekijken, waaronder Kings Canyon National Park, Sierra National Forest en Yosemite National Park.

★ Top 11 dingen om te doen in Fresno, Californië ★ - Staten van amerika (12)

FAQ - 💬

❓ Wat is er te doen in Fresno?

👉 Fresno, Californië

  • Sequoia National Park. Enkele kilometers ten oosten van Fresno ligt Sequoia National Park. ...
  • Fresno Art Museum. Dit museum heeft een permanente kunstcollectie en enkele wisselende exposities. ...
  • Forestiere Underground Gardens. ...
  • Legion of Valor. ...
  • Shinzen Japanese Garden.

❓ Wat te zien in Sacramento?

👉 Dus, zonder verder oponthoud, laten we eens kijken naar de beste dingen om te doen in Sacramento!

  • California State Capitol. ...
  • Sutter's Fort State Historic Park. ...
  • Oud Sacramento. ...
  • City Experience Historische Riviercruise. ...
  • California State Railroad Museum. ...
  • De Sacramento Kings. ...
  • De binnenstad. ...
  • Sacramento Zoo.

❓ Wat moet je gezien hebben in California?

👉 De 10 mooiste bezienswaardigheden van Californië

  • san francasico.
  • death valley usa.
  • joshua tree.
  • yosemite.
  • lake tahoe.
  • Los angeles.
  • Bodie usa.
  • Route 66.

❓ Wat is er bijzonder aan California?

👉 Wat opvalt tijdens je rondreis door California is de enorme diversiteit aan landschappen die je tegenkomt in de staat. Van de droge hitte van Death Valley tot de sneeuw bij Lake Tahoe. California telt naast de beroemde highlights zoals Yosemite nog tal van andere nationale parken die minder bekend zijn.

❓ Wat betekent Sacramento?

👉 Sacramento is de hoofdstad van de Amerikaanse staat Californië en de hoofdplaats van Sacramento County. De stad ligt aan de samenvloeiing van de Sacramento en de American River in het noorden van de grote Centrale Vallei van Californië.

❓ Wat niet te missen in California?

👉 Bezienswaardigheden Californie

  • San Francisco. Een rondreis door Californië is niet compleet zonder een bezoek aan San Francisco. ...
  • Los Angeles - a City of Angels. ...
  • Disneyland - The Happiest Place on Earth! ...
  • Yosemite National Park. ...
  • Death Valley National Park. ...
  • Lake Tahoe. ...
  • Alcatraz Island. ...
  • Golden Gate Bridge in San Francisco.

❓ What to do in Fresno California?

👉 The city offers a refreshing mix of urban and outdoor things to do, often blending its sunny weather with its bounty of tourist attractions. Blossom trails and underground gardens are just a few examples of Fresno's outdoor attractions. Other things to do include waterslides, shopping centers, and the Fresno Chaffee Zoo.

❓ Where is Fresno California?

👉 Fresno is the heart of California's Central Valley and its San Joaquin Valley, a hub for Yosemite National Park & home to great food & attractions.

❓ Is Fresno California a good place to live?

👉 It's a road-trip unlike any other! As the heart of California's agricultural-rich San Joaquin Valley (the lower half of the Central Valley), Fresno is home to acres-upon-acres of farmland and a bounty of fresh nuts and fruits that include almonds, apples, peaches, plums, and nectarine.

❓ What's happening in Fresno during the summer?

👉 Downtown events in Fresno include numerous live music performances at local venues, as well as an outdoor Mariposa Music Series that takes place throughout the summer. A new downtown celebration, the summer Fulton Street Party celebrates revitalization efforts on this historic thoroughfare.

★ Top 11 dingen om te doen in Fresno, Californië ★  - Staten van amerika (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Corie Satterfield

Last Updated:

Views: 6259

Rating: 4.1 / 5 (42 voted)

Reviews: 81% of readers found this page helpful

Author information

Name: Corie Satterfield

Birthday: 1992-08-19

Address: 850 Benjamin Bridge, Dickinsonchester, CO 68572-0542

Phone: +26813599986666

Job: Sales Manager

Hobby: Table tennis, Soapmaking, Flower arranging, amateur radio, Rock climbing, scrapbook, Horseback riding

Introduction: My name is Corie Satterfield, I am a fancy, perfect, spotless, quaint, fantastic, funny, lucky person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.